News

PANTHEON X

26

Почитувани,

На 28.05.2014 е планирана едукација – POS - Малопродажба, која е наменета за сите оние кои работат со малопродажба, односно продаваат преку фискални каси. На обуката ќе бидат презентирани потребните подесувања за правилно функционирање на модулот, како и основна работа со документите за малопродажба.

 

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 28.05.2014, во периодот од 10:00 до 13:00 часот.

 

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико).

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  27.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

 

Цена

1.790,00 МКД*

 

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

                     - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 5 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 2 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

 

Даталаб МК | ул. Лондонска бр. 19, 1000 – Скопје, Р. Македонија | www.datalab.com.mk

 

 

  • Резервирајте си место на обуката за ПОС!

Zadnja sprememba: 26. 5. 2014 @ 16:10

Komentiraj

# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:24

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 손혜원기부 유머사이트 추신수연봉 노력할게요 삼성전자주가 퍼스트카지노 실시간라이브 우리계열카지노 코인카지노 검증절차안내


메이저급 사설 토토사이트 스포츠토토사이트 추천업체 도메인
메이저 토토사이트 토토사이트 주소 리스트 뱃사공의 안내서
촉나라 토토사이트 전문 브랜드 토토사이트 메이저 사설 토토사이트
오래된 토토사이트 추천목록 토토사이트 추천목록 참고사항 정리
안전한 안전공원 안전공원 스포츠분석 전문
먹튀없는 해외 토토사이트 해외 토토사이트 와 토토놀이터
스포츠전문가의 메이저 안전놀이터 메이저 안전놀이터 스포츠토토 추천
해외축구 스포츠 토토사이트 스포츠 토토사이트 뱃365 배당
좋은 안전 사설토토 안전 사설토토 하는 곳
좋은 사설 안전놀이터 사설 안전놀이터 도메인
믿을 수 있는 안전토토사이트 안전토토사이트 리스트
토토사이트추천 토토사이트추천 홍보사이트
스포츠토토 최고의 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 리스트 추천
무제재 토토사이트 목록 토토사이트 목록 놀이터추천 사이트
무사고 안전공원 주소 안전공원 주소 스포츠 전문
토토 해외안전놀이터 해외안전놀이터 뱃사공리스트
사설 스포츠사이트 프로토승부식 프로토승부식 방법
토토업체 토토사이트 도메인 토토사이트 도메인 찾기
먹튀없는 탑급 메이저사이트 탑급 메이저사이트 언옵
야구배팅 토토사이트 홍보 토토사이트 홍보 정사이트
크로스 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 토토
라이브스포츠 사설토토 추천 사설토토 추천 업체
탑3 해외 안전놀이터 해외 안전놀이터 업체 리스트


스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 손혜원기부 유머사이트 추신수연봉 노력할게요 삼성전자주가 퍼스트카지노 실시간라이브 우리계열카지노 코인카지노 검증절차안내


추천하는 공식 토토사이트 주소 공식 토토사이트 주소 뜻
검증 완료된 해외의 토토사이트 해외의 토토사이트 주소
무료 스포츠중계 해외 축구 스포츠중계 사이트
안전 토토 토토사이트 추천 토토사이트 추천 코드 얻는 법
메이저사이트 업체 안전놀이터 안전놀이터 베팅사이트 가입
고화질중계 좋은 메이저놀이터 사이트 토토 메이저놀이터 추천
스포츠토토 무료 스포츠중계 고화질 무료 스포츠중계 고화질 사이트
메이저놀이터 안전 토토사이트 추천 리스트 안전 토토사이트 추천 목록
오래된 토토 메이저놀이터 좋은 토토 메이저놀이터 추천
먹튀검증 완벽한 토토 스포츠토토 블로그 토토 스포츠토토 전문 정보
유명한 토토 안전놀이터 모음 토토 안전놀이터 검증 목록
무사고 베팅 메이저 토토사이트 업체 스포츠토토 메이저놀이터 업체 추천
보증 코드 무료 스포츠중계TV 스포츠중계 무료 TV 사이트
추천하는 토토사이트 안전 가입코드 토토사이트 가입을 위한 코드
매우 안전하고 좋은 안전 사설토토 사이트 사설토토 배팅 사이트 추천
뱃사공 보증 스포츠토토 사이트 좋은 스포츠토토 놀이터
촉나라 추천 안전 바카라 사이트 바카라사이트 좋은 곳
전문가 뱃사공 온라인 카지노사이트 카지노사이트 추천 리스트
토토 미니게임 파워볼 전용 사이트 안전 파워볼 전용 사이트 추천
뱃사공의 검증시스템 먹튀검증 사이트 토토 먹튀검증 전문가
믿고 쓰는 토토 안전놀이터 토토 안전놀이터 추천 업체
온라인 전문 슬롯머신 사이트 슬롯머신 잭팟 놀이터추천
확실한 토토 전문가의 안전 토토 안전 토토 사설 사이트
유럽 남미 해외축구 정보 해외축구 중계 정보
가장 인기있는 안전 메이저놀이터 좋은 안전 메이저놀이터 코드
배당 좋은 승무패 사이트 토토 승무패 사이트 추천
사설 안전한 안전 배팅사이트 확실한 안전 배팅사이트 추천Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...