News

PANTHEON X

28

Почитувани,

На 03.06.2014 е планирана едукација – Царински Складишта во PANTHEON, која е наменета за сите оние кои сакаат детално да се запознаат со модулот за работа со царински складишта, која опфаќа евиденција на материјални приеми и издавања во царинскиот склад.

 

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 03.06.2014, во периодот од 10:00 до 12:00 часот.

 

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико).

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  30.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

1.790,00 МКД*

 

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

                     - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 2 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 2 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

Даталаб МК | ул. Лондонска бр. 19, 1000 – Скопје, Р. Македонија | www.datalab.com.mk

 

  • Резервирајте си место на обуката за царински складишта!

Zadnja sprememba: 28. 5. 2014 @ 10:32

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...