News

PANTHEON X

30

Почитувани,

На 04.06.2014 е планирана едукација за евиденција на Набавки и залихи во PANTHEON, која е наменета за сите оние кои се вработени во службата за набавки или се поврзани со нејзиното работење, како и за сите оние кои сакаат да научат нешто повеќе за доброто менаџирање на залихите, следење на минимални или оптимални залихи, некурентна залиха, намалување на трошоците за залихи и подобро менаџирање на самиот процес на набавки.

 

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 04.06.2014, во периодот од 10:00 до 12:00 часот.

 

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико).

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  02.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

1.240,00 МКД*

 

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

                      - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 2 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 2 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

 

Даталаб МК | ул. Лондонска бр. 19, 1000 – Скопје, Р. Македонија | www.datalab.com.mk

  • Резервирајте си место на обуката за набавка и залихи во PA!

Zadnja sprememba: 30. 5. 2014 @ 16:18

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...