News

PANTHEON X

10

     Почитувани,

На 12.06.2014 е планирана едукација за ДДВ, која е наменета за вработените во сметководствената служба, односно сите оние кои се задолжени за подготовка и пресметка на ДДВ.

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 12.06.2014, во периодот од 10:00 до 12:00 часот.

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико).

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  11.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

1.550,00 МКД*

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

                     - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

 

 ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 1 ден пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 2 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

 

Даталаб МК | ул. Лондонска бр. 19, 1000 – Скопје, Р. Македонија | www.datalab.com.mk

 

 

  • Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Zadnja sprememba: 10. 6. 2014 @ 12:05

Komentiraj

# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:46
스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 이태임누드 손흥민골 잇지컴백 눈누난나 이더리움가격 라이브카지노 사이트모음 솔레어카지노 강승부 플레이테크
토토사이트
온라인 슬롯 사이트
스포츠중계 고화질
스포츠토토
사설토토

# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:46
스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 브라이언 오르테가 니지유 장예원결혼 6.25종전 폭설대비 토토사이트 놀이터 안전 인터넷카지노사이트 안전토토사이트안전놀이터
안전 토토
사설토토 사이트
파워볼사이트
해외축구


# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:46
스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 지미팰런쇼 코로나 확진자 임대차보호법 최선을 다할게요 맨유 레알 안전놀이터 사이트 검증절차안내 토토놀이터 NBA분석 우리카지노토토사이트 추천
토토사이트
토토사이트
토토사이트
안전놀이터 모음Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...