News

PANTHEON X

10

Со тимски дух и многу бои, ветер и добро расположение и оваа година се одржа традиционалното Даталаб едрење. Последната недела од август, на Јадранско море пловеа седум едрилици на Даталаб кои секој ден пловеа кон различни острови. Седум дена дружење ги собра на едно место PANTHEON менаџерите, дивелоперите, корисниците и партнерите од целиот регион кои освен што се релаксираа и забавуваа во добро друштво, успеаа да разменат и искуства и нови идеи за Даталаб и PANTHEON.

Многу уживање и незаборавни моменти,

добро дружење и храна,

тимски дух и акции,

напорна работа,

ги обележаа деновите поминати во PANTHEON друштво.

До следната година!

Останатите интересни моменти може да ги погледнете на следниов линк:

https://plus.google.com/u/1/b/118271662256625791895/photos/118271662256625791895/albums/6064761580790376241

  • Едрење во PANTHEON друштво!

Zadnja sprememba: 10. 10. 2014 @ 13:54

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...