News

PANTHEON X

10

Приватната високо образовна установа "Еуро Колеџ" Куманово, потпиша договор за соработка со словенечката компанија за развој на деловна информатика Даталаб.

Со потпишување на договорот, "Еуро Колеџ" ќе го користи PANTHEON во реализација на наставата и со тоа стана четврт партнер од сферата на високо образовните установи покрај Економскиот факултет Скопје, Машински факултет Скопје и Универзитетот Гоце Делчев Штип.

Освен во реализацијата на наставните програми по предметите од областа на сметководство и финансии, програмот Pantheon ќе има своја примена и при спроведување на обуките за возрасни од програмата за „Службеник во сметководство“, која е верифицирана во Центарот за образование на возрасни и која ќе започне да се реализира во оваа студиска година.

 

http://www.kumanovonews.com/dnevni-vesti/euro-koledz-ce-sorabotuva-so-datalab

  • Еуро колеџ ќе соработува со Даталаб

Zadnja sprememba: 10. 10. 2014 @ 14:15

Komentiraj

# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:42

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 펭수펭하 에픽게임즈 박항서감독 제임스 하든 텐센트 중국제재 슬롯사이트 데이터베이스 무사고 놀이터 보증놀이터 안전토토사이트


https://bebe40.com
https://ubi40.com
https://bebe40.com/score.html
https://bebe40.com/info.html
https://bebe40.com/gongsik.html
https://bebe40.com/파워볼
https://bebe40.com/privacy.html
https://bebe40.com/사설토토
https://bebe40.com/oversea.html
https://sports-totosite.com
https://linktr.ee/bebe40
http://bebe40.mystrikingly.com
https://pbase.com/sian8754/safe
https://bebe40.com/토토
https://linktr.ee/good.toto
https://linktr.ee/zereo
https://linktr.ee/real.major
https://app.site123.com/?w=4223112
https://bebe40club.wordpress.com/
https://anjeonnoliteo.jimdosite.com/
https://bet40.yolasite.com/blog
https://linktr.ee/totosite365
https://sian8754.wixsite.com/mysite
https://toto-site.medium.com

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 펭수펭하 에픽게임즈 박항서감독 제임스 하든 텐센트 중국제재 슬롯사이트 데이터베이스 무사고 놀이터 보증놀이터 안전토토사이트


https://bebe40.com/슬롯머신
https://pbase.com/wprkffid5371
https://pbase.com/zereo1230
http://fan.fc-anji.ru/blogs/profile/zereo1230
https://start.me/p/YaEbyb
https://start.me/p/ekxbKz
https://start.me/p/wMqwY7
http://bebe40.mee.nu
https://bebe40.com/스포츠중계-고화질
https://bet400.blogspot.com
https://sports-toto.medium.com
http://bebe40.mystrikingly.com/
https://bebe40.weebly.com
https://gf.me/u/yyx7db
https://bebe40.com/스포츠토토
https://bet777toto.wordpress.com
https://bebe40.com/해외축구
https://anjeontotosite.wordpress.com
https://sports-totosite.com/메이저놀이터


Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...