News

PANTHEON X

17

И оваа година ДАТАЛАБ МК зеде учество на регионалната конференција на CEED за млади менаџери и претприемачи.

Оваа конференција која се одржа на 8 октомври 2014 година, CEED Македонија организираше и свечено доделување на сертификати од различни области на голем број млади и амбициозни вработени од успешни претприемачки фирми во Македонија кои посетуваа обуки и конференции организирани од CEED Македонија.

Во склоп на оваа конефернција беше организиран и мини натпревар - најдобар network-ер на настанот, при што победник е нашата директорка и менаџер за техничка поддршка, Емилија Манасиов.

1 место - Емилија Манасиов "DATALAB"

2 место - Викторија Дранговска "CodeIT"

 

Повеќе информации може да прочитате на следниов линк:

https://www.facebook.com/CEED.Macedonia?fref=photo

 

  • CEED Македонија - Свечено доделување на сертификати

Zadnja sprememba: 17. 10. 2014 @ 14:09

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...