Novice

04

Izberite raje aplikacijo, ki vas stane toliko kot en zvezek mesečno. Pa še nikoli jih ne zmanjka.

 

Od 31. 1. 2015 uporaba paragonskih blokov za izdajo računov pri gotovinskem poslovanju ne bo več dovoljena, saj je bila sprejeta novela Zakona o davčnem postopku, s katero se za izdajanje računov brez uporabe računalniškega programa oz. elektronske naprave pri gotovinskem poslovanju uvaja obveznost izdaje računa z uporabo vezane knjige računov ali enega od poslovnih programov, ki so v skladu z ZdavP-2H.

 

Vsi programi, ki omogočajo fakturiranje, morajo v primeru gotovinskega plačila imeti dnevniške zapiske o spreminjanju ali spreminjanje računov onemogočiti.

 

Po naših raziskavah v Sloveniij še vedno obstajajo programi, ki tega ne omogočajo. Uporabnikom starih programov ali tistih, ki niso prilagojeni na ZDAVP-2f, priporočamo PANTHEON. Z njim boste poslovali elektronsko in brez ročnega vodenja, saj računovodjem ne bo potrebno pretipkavati podatkov iz vezanih knjig, uporabnikom pa ne dodatno vpisovati gotovinskih računov ločeno iz programa, ter popolnoma v skladu z zakonodajo (PANTHEON je skladen z ZdavP-2H!

 

 

 

Dodatne prednosti za računovodje

Dodatne prednosti za uporabnike

  • Enostavno poslovanje z eRačuni
  • Brez nepotrebnega pretipkavanja
  • Brez nepotrebnega pošiljanja eRačunov na UJP portal
  • Povišana produktivnost in posledično znižani stroški
  • Večja povezanost z vašimi uporabniki na dolgi rok
  • Enostavno poslovanje z eRačuni
  • Brez nepotrebnega pošiljanja eRačunov na UJP portal
  • Ni potrebna vzporedna uporaba vezane knjige
  • Cenejše vodenje poslovanja zaradi prihranka časa, ki ga lahko namenite za razvoj podjetja

 

  • Je zmanjkalo vezanih knjig?

Zadnja sprememba: 4. 2. 2015 @ 09:11

Komentiraj

# BKO
torek, 27. januar 2015 @ 08:19
Imamo Pantheon Farming in SE licenco. Imamo prodajo v domači trgovini na kmetiji katera nam ne predstavlja nobenega problema, saj je v trgovini računalnik. Prodajamo tudi na dveh tržnicah. Kako tam izdajati račune? Da postavim prenosnik in preko njega izdajati račune je preveč zamudno. Imam registersko blagajno, ki pa ni povezana s Pantheonom. Ali moram kupiti novo strojno opremo. NA tržnicah je tudi problem, da je WiFi slabo delujoč.

Prosim povejte rešitev??
# JJJ_BOSS
sreda, 28. januar 2015 @ 10:41
Vsi buildi so kompatibilni?
# mojcacud
ponedeljek, 16. februar 2015 @ 11:15
Spoštovani!

Za prodajo na tržnicah priporočamo uporabo mobilne blagajne (http://www.datalab.si/druge-pantheon-resitve/novipos-program-za-blagajnisko-poslovanje/) in uporabo tablice, priročnega tiskalnika ali celo povezane tehtnice. Ta blagajna na tablici za izdajo računov ne potrebuje internetne povezave, ko pa se vrnete na kmetijo in/ali v območje interneta, se podatki avtomatsko prenesejo v zaledno pisarno v oblaku in od tam naprej v vaš PANTHEON.
Mobilno blagajno lahko že testirate, tako da z navedene spletne strani na tablico prenesete demo verzijo. Za naročilo pred 1.3. prejmete tudi popust v višini dvomesečnega najema mobilne blagajne.

O možnosti povezavi vaše trenutne blagajne na PANTHEON bi morali vedeti kaj več. Predlagam, da pišete na fa@datalab.si ali pokličete na 01 252 89 40.

Lep pozdrav!

Datalab FA ekipa

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...