News

29

Letos Datalab obeležuje 18. leto obstoja in kot regionalni vodja pri kreiranju, razvoju in uporabi ERP rešitev za vsa področja poslovanja še vedno nadaljuje z inovacijami. Poleg aplikacije, ki jo uporablja več kot 40.000 uporabnikov na 14  tržiščih iz regije, je Datalab, v skladu s trendi IT industrije, razvil svojo ERP rešitev PANTHEON skozi spekter novih storitev v oblaku (cloud).

Mala in srednje velika podjetja ter sektorji kontrolinga in knjigovodstva imajo od zdaj naprej priložnost uporabljati preproste in učinkovite rešitve, ki so bile do zdaj na voljo le velikim sistemom.

Telekom Srbija je kot največji ponudnik telekomunikacijskih storitev v Srbiji prepoznal pomembnost in razvojni potencial tovrstnega pristopa ter izbral Datalab kot strateškega partnerja za obdobje naslednjih treh let.

Uporabnikom bo na razpolago celoten program PANTHEON za upravljanje s sredstvi podjetja, izobraževanje ter uporabniška podpora; Telekom Srbija pa bo zagotavljal spletne storitve in storitve Gostovanja (hosting).

Datalab in Telekom Srbije verjameta, da bo sodelovanje doprineslo h kreiranju boljšega poslovnega okolja ter olajšalo in pospešilo poslovanje in razvoj  predvsem v sektorju malih in srednje velikih podjetij.

Upravni odbor družbe Datalab d.d.

  • Obvestilo o sodelovanju  Telekoma Srbije in Datalaba

Zadnja sprememba: 29. 6. 2015 @ 9:10

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...