Novosti

08

Vse uporabnike obveščamo, da bomo danes, v sredo, 8. 7. 2015, od 16. do 23. ure brez električne energije. V tem času bodo naše storitve onemogočene. Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo.

Zadnja sprememba: 8. 7. 2015 @ 14:51

Komentiraj

# borism
9. srpnja 2015. @ 8:29
kako je bilo v tem času z dostopnostjo storitve gostovanja?
# dejan
9. srpnja 2015. @ 8:56
Boris a ni host pri telekomu ?
# borism
9. srpnja 2015. @ 9:03
@Dejan: sami so napisali, da bodo v tem času "njihove storitve onemogočene"... več kot to, kar so sami napisali, ni znano...
# Lj_boy1
9. srpnja 2015. @ 11:53
tukaj je bil najboljši dokaz, kako zelo smo odvisni od tehnike in tehnologije. Ker je bil Datalab brez elektrike, nas je moralo prisilno počivati tudi na stotine ostalih uporabnikov, čeprav si tega niti najmanj nsmo želeli. Iskreno rečeno niti v sanjah si nisem mislil, da je delovanje mojega serverja z Pantheonom premo sorazmerno odvisno od dobre volje Datalaba. Je pa žalostno da tako tehnološko usmerjeno podjetje ne razmišlja o temu, da bi imelo kopijo edgar.datalab.eu oz. vse tiste šlamastike ki gre zraven, ob izpadu locirano še pri kakšnem drugem providerju in bi ob izpadu delal avtomatski redirekt na drugo delojočo lokacijo. Pa verjetnoi rabi samo delček sekunde povezavo z serverjem, ki verjetno potrdi, da je kopija legalna ali pač karkoli drugega, da nam omogoči, da lahko delamo. V zadnjih 14 dneh smo doživeli že drugi večji izpad in moram reči da sem kar malce razočaran nad vsem skupaj. Mi ob 23:30 še vedno nismo mogli delati in niti ne vem točno kdaj sem nazadnje to probal, vem pa da včeraj ni delovalo, morda pa celo še danes ponoči.

Lep dan želi še naprej...

Bojan Habulin
HBL d.o.o.
# DARER
10. srpnja 2015. @ 9:42
Pozdravljeni,

storitve gostovanja niso bile motene, izpad pa je imel vpliv samo na verzijo 55.69.00. Nekaj minut po 23h, ko se je spet vzpostavila oskrba z električno energijo, je bila omogočena normalna prijava v Pantheon, ker druge tehnološke odvisnosti Pantheona od Datalaba ni.
Tudi mi takih odvisnosti ne želimo, zato je v popravku 55.69.10, ki izhaja danes, neljuba napaka, ki onemogoči prijavo v program če serverji niso dostopni, odpravljena in v bodočnosti podobnih problemov ne bo več.
Za neljubo napako se vsem uporabnikom iskreno opravičujemo.

Dare Rihter, CDO

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...