Novosti

30

Zelda, s partizanskim imenom Breda Capuder je bila naša uporabnica od 23.4.1999.

Spomnim se, da sem ji še jaz sam prodal in na začetku tudi vzdrževal sistem. V mali dolgi pisarni je kraljevala za polnim pepelnikom. "Ti Mertl, tkole, jaz sem zlo dolg cajta žvela z enim programerjem tko da vas poznam u nulo. No in on mi je naredu tale program k ga uporablam in je tabulš na svetu ker sem mu jest točn povedala kako ga more narest. Sam prau da ga nima cajta vzdržvt jest bi pa tud mogoče na windowse šla.".

In potem mi je pokazala par stvari, kako recimo sešteva in odšteva postavke ter s tem nastavlja bilance. "Čak mal Breda, tole bi pa lahko naredl tko kt Excel in bi ti kr formule pisala. A bi ti to pasal?". Rezultat so bilančne formule v Pantheon-u. 

V naslednjih letih se je vsake toliko oglasil telefon "Ti Mertl posluš. Kaj ga pa serjete. Sm nadgradila pa mi spet ne dela XZY".
Ali pa "Ti Mertl, Zelda tle. Posluš. Zakaj morš pa petkt kliknt da tega hudiča vn dobiš."
Vedno se je splačalo poslušat. In zraven razmišljat.
Zaradi uporabnikov kot je ona je Pantheon zmogljiv kot je. Praktično uporaben in ne le plod "programerskih štrikanj". 

Prejšnji teden je izgubila borbo z rakom. 

Pogrešali te bomo, Breda!

  • Fare well, Zelda!

Zadnja sprememba: 30. 9. 2015 @ 14:34

Komentiraj

# borism
11. rujna 2015. @ 14:47
žal Mertl ni več tako enostavno dosegljiv kot je bil zgleda včasih, da bi se kakšne stvari premaknile...

Farewell Zelda!
# lindaperryly
9. listopada 2020. @ 11:23
Life isn't always perfect, but it's the result of what you create. So make it valuable, make it memorable and fireboy and watergirl never let someone steal your happiness
# trampak
1. siječnja 2021. @ 22:49
I had no idea that this was even possible. I usually use my gacha life for pc to connect to my printer. I never had to use a mobile device to connect to a printer. I guess there is a first time for everything and I should not be surprised because of the fast rise of mobile technology. I would guess that this also works for android devices as well since a huge number of mobile devices today are android and not Apple. Also according to the eyes game, an android device is the more optimal choice to connect to a among us free play printer.

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...