News

14

Datalab je v boju za naziv “National Champion” letošnjega tekmovanja European Business Awards. Javno glasovanje poteka od 11.1.2016!

EBA (European Business Awards) tekmovanje na področju poslovnih presežkov in inovacij, organizira že deveto leto. Misija EBA je povezati in utrditi evropsko poslovno skupnost, kot zgled izpostaviti primere uspešnega poslovanja ter nagraditi tiste posameznike in organizacije, ki so pozitivno presenetili s svojimi inovativnimi produkti in uspešnim poslovanjem.

Na tekmovanje smo se prijavili z občutkom odgovornosti, saj nam zaupa že več kot 46.000 uporabnikov in zavedanjem, da so naše rešitve uporabne, inovativne in usmerjene v prihodnost. Produkti iz PANTHEON družine, ponudba shranjevanja in dostopanja do podatkov v oblaku, ki ga je omogočilo partnerstvo s Telekomi, ter energija, ki jo vlagamo v razvoj učinkovitega vodenja kmetij PANTHEON Farming, so žirijo prepričali, da nas umesti med 9. kandidatov za naziv National Champion Slovenije.

Ponosni smo na to, kar smo do sedaj ustvarili, na našo izvrstno ekipo, partnerje in zveste uporabnike. Zato vas vabimo, da si v video posnetku, objavljenem na: http://www.businessawardseurope.com/ ogledate zgodbo, vizijo in bistvo uspeha naše poslovne poti ter oddate svoj glas. Tekmovanje v tem krogu tekmovanja namreč poteka z javnim glasovanjem prek spleta (online voting) od 11.1. do 26.2. 2016. Vsak glas šteje!

Ekipa Datalaba Vas poziva, da nam z glasovi podpore omogočite, da spremenimo naše rešitve za lažje, hitrejše in donosnejše poslovanje, v mednarodni uspeh. 

Glasujete lahko tako, da na povezavi vpišete svoj email naslov, počakate na potrditveni e-mail in s klikom na povezavo v njem sledite navodilom in potrdite svoj glas.

Veseli bomo, če boste k glasovanju povabili tudi svoje sodelavce, partnerje, znance.

 

  • Glasujte za nas - European Business Awards

Zadnja sprememba: 14. 1. 2016 @ 13:41

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...