News

11

Главни фигури и подобрувања во издание се:

 

48144 - Попис: Прикажи Предмети со нула акции кои не ја пополнуваат цената на акциите автоматскиот Баг на инвентар Во случај опција Прикажи предмети со нула акции е избран, тогаш за овие предмети со нула акции цената на акциите не се пополнува автоматски туку е фиксна.

48162 - Додавање: погрешно продажните цени на Пресметка на продажба во случај на додавање документ во странска валута Проблемот на грешни продажните цени на пресметка на продажба во случај на додавање документ во странска валута е решен.

48090 - Решавање на проблемите резолуција за Windows 10 (зумирање за 4K монитори).

47570 - Vivus конференција Неодамна додадени функционалности како стратегија за развој во рамките на PA FA беа претставени во рамките на 4-тata Vivus конференција со меѓународно учество на земјоделството, екологијата, хортикултура, храна производство и преработка, на 20-21 април 2016 Нов концепт на податоци за следење со интеграција на стручни модели на технологијата поле култура со соодветните операции / материјали / ресурси беа презентирани. Штетници и болести следење, Фенологија и Агрокултурата модули поддршка за растечки процес. Интеграциони на ГИС комбинати и претставува сите видови на информации на начин кој земјоделец може да се види и лесно да се разбере. Да се направат сите овие податоци употребливи каде што е потребно, со поддршка на мобилна апликација беше развиена. Во една статија објавена на: http://www.bc-naklo.si/index.php?id=2948

47651 - Млеко количина по извештај на животните Нов извештај беше развиен за преглед на количеството на млеко по животно

47727 - ID кои ја менуваат Функционалната следливост беше подобрена, тоа е снимање на ID промените во мрежата Повторено означување на секое време кога корисникот ќе го промени ID кај животните.

47760 - Придружни проект на ID свињи Поле за снимање придружни проект ID беше додаден за свињи на пристигнувања и заминувања.

47835 - Подобрување на снимање настан во календарот Додадовме нови полиња за свињи во администрација панел за настани кои се автоматски снимени во календарот.

47882 - Табла за изнајмени/земјиште под закуп(loc RO) Ние направивме само табла за закуп на земјиштето.

47993 - Извештаи за договорно производство нови извештаи за договорно производство се развиени кои покажуваат пресметка по договор

48084 - FA Мобилнa берза - проверка за packing slip иденти за количина. Со создавање packing slip во мобилена апликација, ние мора да ги погледнеме, исто така, акциите на секоја ставка во базата на податоци.

48088 - Редизајнирање на располагање добиток pop-up Pop-up за отстранување на животните е редизајниран и унифицирани за сите животински групи. Области кои не се кријат повеќе, тие се само оневозможени.

48093 - FA_mobile: Создавање и корекција packing slips во мобилената апликација (дел 2) Во мобилната верзија на Пантеон земјоделство, вие сега може исто така да креирате packing slip на теренот. Ако не сме на интернет, мобилна апликација ќе ги синхронизирате на packing slip кога ќе дојде во Wi-Fi област.

48112 - Ново слушање - дел 2 во овој дел ние ставивме ограничувања на лиценцата.

48150 - Дополнителни полиња за увоз на животни од Excel нови полиња се додадени на десен клик на увоз на животни од Excel преку кој корисникот може да додадете информации за увезените животни.

48161 - Менување на потполиња во житни култури Во житни култури циклуси се направени некои промени. Во рамките на циклусот со завршен статус (црвена боја) нема дополнителни промени се е можно; во рамките на отворениот и циклус во тек додавање на дополнителни потполиња е овозможена (црна боја единици); во отворен и циклус во тек се менува името или само влез на поделба е можно (во случај ако потполињата не работат наредби се доделени од назначената команда).

48168 - Поле блок на LPIS ako имаме LPIS еден до друг тие формираат блок. Значи ние додадовме поле блок на LPIS.

48090 - Решавање на проблемите на резолуцијата на екранот за Windows 10 (зумирање за 4K монитори).
 

  • PANTHEON X верзија 10.0.01.30 пуштен во употреба!

Zadnja sprememba: 11. 5. 2016 @ 14:18

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...