Vesti

18

 

Почитувани клиенти и партнери,

 

за вас сакаме да организираме и да ви понудиме едукации кои ви се потребни.

За подготовка за квалитетен план ни се потребни вашите мислења.

Ве молиме, на кратко да ја пополните оваа aнкета. Вашите мислења се собираат до 27.5.2016. 

Заедно можеме да ги пронајдеме вистинските PANTHEON знаења кои ќе ги задоволат вашите потреби!

 

Ви благодариме за вашата соработка, 

Даталаб Академија

  • Анкета - PANTHEON едукации за 2016/2017 година

Zadnja sprememba: 19. 5. 2016 @ 8:38

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...