News

PANTHEON X

21

Почитувани Корисници,

 

Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 23.06.2016.

Ви благодариме на разбирањето. Новостите ќе ги добиете на датумот на пуштање во употреба на новата верзија.

 

Срдечен Поздрав,

Даталаб Македонија

  • PantheonX верзија 10.0.02.10 новости! - Одложен билд!

Zadnja sprememba: 21. 6. 2016 @ 23:43

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...