Новости

23

Почитувани Корисници,

 

Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 28.06.2016.

Ви благодариме на разбирањето. Новостите ќе ги добиете на датумот на пуштање во употреба на новата верзија.

 

Срдечен Поздрав,

Даталаб Македонија

  • PantheonX верзија 10.0.02.10 новости - Одложен БИЛД!

Zadnja sprememba: 23. 6. 2016 @ 11:40

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...