Новости

15

Почитувани Корисници,

 

Ве известуваме дека новиот Билд на верзијата 10.0.02.20 на PantheonX ќе биде одложена поради подетални тестирања и забрзувања.

Ви благодариме на разбирањето.

Срдечен Поздрав.

  • PantheonX верзија 10.0.02.20 новости! Одложен Билд

Zadnja sprememba: 15. 7. 2016 @ 09:53

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...