News

PANTHEON X

07

Почитувани Корисници,

Новата верзија на PANTHEONX – 10.0.02.20 е во употреба, во продолжение може да ги погледнете новостите:

-ПЛАТИ И КАДРИ

48822 – Додатоци на 1002 Образецот

48835 – 2001А Пополнување на колоните со стапка на проценти

-МАТЕРИЈАЛНО

48600 – Додавање: Двоен клик на пораката е додаден (Креирано е копче на документите за Нарачки)

48724 – IRIS 1005460 оневозможување промена во панелот Калкулација на продажна цена

48740 – Фискализација: IRIS порака додадена на фискализираните документи на големопродажните сметки

48750 – Додавање на иденти сумарно/детално

48760 – Нарачки за сервис: Наплата

48770 – Повлекување на поле: tHE_Move trigger

48786 – Додавање – корекција

48805 – Креирање – корекција

48807 – Дополнителни полиња во tHE_MovePerInvItem

-ФИНАНСИИ

48690 – Проверка на сумите за рати во процедурата за автоматско книжење на сметки

48714 – Ако типот на документ за книжење не е поставен, позадинско книжење во LT/LX база нема да биде  воспоставено

48751 – Финансии: Авторизации – поправка

48801 – Пополнување на бројот на сметки на издадени и примени сметки

48803 – Употреба и номенклатура на привремени табели во модулот Финансии

48814 – Потврден статус мора да биде acStatus, не acLocked при книжењето на благајна.

  • PantheonX верзија 10.0.02.20 новости!

Zadnja sprememba: 8. 8. 2016 @ 10:55

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...