News

PANTHEON X

08

Производство, Процес, Создавање

Почитувани Корисници, cо задоволство ве информираме за новата Обука организирана од Даталаб Академија чија тема е Процесот на Производство претставен преку PANTHEON и објаснет дополнително преку Сметководственото Управување и Менаџментот на Магацини.

Дополнително ни е задоволството да за новостите од оваа сезона почнувајќи со оваа Програма. Оваа Сезона Дополнително ќе Додадеме Вредност на Вашето знаење со инкорпорирање на Надворешни Предавачи во целиот процес на Обучување се со цел да се пренесе што е можно повеќе практично знаење.

Ќе биде опфатен и темелно претставен определен процес на производство применувајќи ги сите стандардни сметководствени параметри при негово фазно распределување. Бројот на Учесници е ограничен, затоа Пријавете се Веднаш!

 10 500 Денари + ДДВ/сите обуки

  • Пакетот ги вклучува сите 10 обуки од 16.08 до 26.09.2016
  • Опција за плаќање на рати
  • Добри и Искусни предавачи во Полето на Производството
  • ЗНАЕЊЕ...


>> информации: markot@datalab.com.mk , 02 3079 231 / 071 318 757

 

 

 

 

 

 

Обуките ќе се оддржат од 16.08 во следниот распоред:

Пакет/Едукации

Датум

Цена

Локација

Производство

16.08.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Сметководствени Инструменти за Пресметка на Производство

18.08.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Основи Производство во PANTHEON

24.08.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Работни Налози, Пренос од Нарачки, Параметри на Работни Налози

30.08.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Подготовка за Работа, Поврзани Документи, Изработка, Групна Изработка

01.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Бришење на Работни Налози, Сторно, Статуси на Работни Налози, Здружување на Работни Налози, Делење на Работни Налози

06.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Испишување на Документација од Работни Налози, Внес на Извршена Работа

08.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Прием на Готови Производи, Издавања во Производство

13.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Регистрација на Производство, Анализа на Производство, Пресметка на Производство

20.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Прегледи на Потрошоци и Издадени Производи, Преглед на Готови Производи

22.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Прашања и Совети

26.09.2016 од 09:00 до 12:00

2000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

За повеќе информации и пријави обратете се на епошта markot@datalab.com.mk или побарајте го Марко Трајков на телефон 02 3079 231.

Услови за Пријава:


Можете да се пријавите два дена пред датумот на одредената Обука на е-пошта: markot@datalab.com.mk или на број 02 3079 231.

За да се пријавите потребни ни се следните податоци: Име и Презиме, Претпријатије, ДДВ Број, епошта и број за контакт.

Доколку сакате да го отказете вашето присуствно на една од обуките, тоа може да го направите 2 дена пред обуките.

Доколку не успеете да се одјавите и не присуствувате на обуката, ќе ви биде одземена сета сума од пријавата.

Го задржуваме на промена на условите за оддржување и пријава на обуките.

 

Информации

Коце Јовановски
Пријави
T +389 2 3097 231, kocej@datalab.com.mk

Марко Трајков
Даталаб Академија
T +389 2 3097 231, markot@datalab.com.mk

 

 

Срдечен Поздрав, Даталаб Академија

 

  • Даталаб Академија - Производство, Процес, Создавање

Zadnja sprememba: 8. 8. 2016 @ 11:34

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...