News

PANTHEON X

29

Бизнис Интелегенција - ЗЕУС

Почитувани Раководители, Менаџери и Останати Корисници на Pantheon кои што имате желба да дознаете што се може да ви помогне ЗЕУС (Бизнис Интелигенцијата) во вашата цел за поставување на што подобри планови на Тактичко и Стратешко ниво преку искористување на оперативните податоци, ве покануваме да присуствувате на Обуката организирана од страна на Даталаб Академија.

Главната цел на оваа Обука ќе биде запознавањето на учесниците со можностите за ажурна проверка на оперативните податоци, со користење на една од најдобрите алатки во Pantheon ЗЕУС (Планирање, Контролирање, Буџетирање...)

Ќе бидат опфатени креирањето на специјализирани извештаи, можностите за автоматско известување со пример од комплексно планирање и извештаи, изработка на брзи прегледи со помош на контролните табли.

 Цена: 7 500 Денари + ДДВ/сите обуки

  • Пакетот ги вклучува сите 3 обуки од 13.09 до 20.09.2016
  • Опција за плаќање на рати
  • Најдобриот Предавач и Познавач на Pantheon ЗЕУС во нашата Држава
  • ЗНАЕЊЕ...


>> информации: markot@datalab.com.mk , 02 3079 231 / 071 318 757

Обуките ќе се оддржат од 13.09 во следниот распоред:

Пакет/Едукации

Датум

Цена

Локација

Вовед во ЗЕУС, Контролни Табли, Годишен Извештај од Елементите на Контролните Табли

13.09.2016 од 10:00 до 12:00

3000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

Планирање и Анализа на Планирањето, Автоматски Извештаи

15.09.2016 од 10:00 до 12:00

3000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

ОЛАП Анализи

20.09.2016 од 10:00 до 12:00

3000 Ден + ДДВ

Скопје,

Вебинар,

Снимка

За повеќе информации и пријави обратете се на епошта markot@datalab.com.mk или побарајте го Марко Трајков на телефон 02 3079 231.

Услови за Пријава:


Пријавите можете да ги направите два дена пред датумот на одредената Обука на е-пошта: markot@datalab.com.mk или на број 02 3079 231.

За да се пријавите потребни ни се следните податоци: Име и Презиме, Претпријатије, ДДВ Број, епошта и број за контакт.

Доколку сакате да го откажете вашето присуствно на една од обуките, тоа може да го направите 2 дена пред обуките.

Доколку не успеете да се одјавите и не присуствувате на обуката, ќе ви биде пресметана сета сума од пријавата.

Го задржуваме правото на промена на условите за оддржување и пријава на обуките.

 

Информации

Коце Јовановски
Пријави
T +389 2 3097 231, kocej@datalab.com.mk

Марко Трајков
Даталаб Академија
T +389 2 3097 231, markot@datalab.com.mk

 

Срдечен Поздрав, Даталаб Академија

  • Даталаб Академија - Бизнис Интелегенција ЗЕУС

Zadnja sprememba: 29. 8. 2016 @ 10:26

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...