News

PANTHEON X

30

Почитувани Корисници,

Поради промена на деловните простории на Даталаб МК, Ве известуваме дека на 31.08.2016 (среда) ќе имаме прекин во комуникацијата на фиксниот телефон (02 / 3079-231).

Ве молиме потребата од поддршка и помош на 31.08.2016 да ја упатувате на info@datalab.com.mk и на 070 / 344-683 кој е привремен контакт телефон за оваа намена. Сите сервиси ќе бидат повторно во функција од 01.09.2016 година.

Даталаб МК од 01.09.2016 ќе биде лоцирана на нова адреса: ул. “Луј Пастер“ бр.5 / 4-5 Скопје, Р.Македонија.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Даталаб МК

  • Промена на адреса - ДАТАЛАБ МК

Zadnja sprememba: 6. 10. 2016 @ 10:15

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...