News

PANTHEON X

13

2 Академија Pantheon Сертифициран Сметководител

Почитувани Сметководители, Финансиски Менаџери и сите останати, Ве покануваме да присуствувате на 2-рата по ред Академија Pantheon Сертифициран Сметководител. Преку оваа Академија сакаме да ви овозможиме да ги совладате потребните вештини за самостојна и независна работа со сметководството во Pantheon. “НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ ЗА ВАШЕТО ДОПОЛНИТЕЛНО ЗНАЕЊЕ!” – Тоа веќе го генерираа 17 учесници од првата Академија на Pantheon Сертифициран Сметководител.

 

Одлично! Која е цената?

  • Цената на Обуките е 19 000 Денари + ДДВ
  • За Вториот учесник од иста компанија добивате 10% Попуст на сумата за истиот
  • Плаќање на рати

                                                                                                                                               

Што добиваме?

  • Повеќе од 42 часа практична работа
  • Вклучена можност за припрема и проверка на знаењето
  • Надворешни предавачи со преголемо искуство во Сметководството и Ревизијата
  • ЗНАЕЊЕ...

Пријава

 

 

 

 

 


Pantheon Сертифициран Сметководител е сеопфатна програма поткрепена со валиден Pantheon документ – Сертификат. Поделена е во 3 поврзани делови: Pantheon Академија, Припрема и Сертифицирање. Програмата е подготвена во заедничка соработка со искусни Pantheon советници од Македонија и Словенија, а потврден од Pantheon Продукт Менаџерите.

Програмата содржи 42 часа обука и е целосно креирана за практична работа, во рамките на Обуката низ сето Мени од Pantheon Сметководство. Квалитетната Содржина на обуката ветува интерес од страна на голем број учесници. Поради тоа бидете навремени со пријавите и заземете свое место во Погонот за Производство на Знаење!

 

Содржина

Датум

Цена

Локација

2 Академија Pantheon Сертифициран Сметководител

27. 09.2016 до 08.11.2016           (46 часа)

Од 19000 Денари+ДДВ/Особа

Скопје, Вебинар,

Видео

 

Гаранција за Квалитет!

Академијата PANTHEON Сертифициран Сметководител е изработена на високо ниво и сите учесници придобивме нови знаења за програмот PANTHEON и неговата употреба во секојдневните активности. Им препорачувам на сите сметководители кои шти имаат желба да го надоградат своето знаење, да го рашират својот поглед при употреба на програмот, да ги расчистат дилемите и самоуверено да работат со програмот PANTHEON.

Маја Стефковска,

П.И.К. Ко Скопје, Финансии

 

Информации

Коце Јовановски
Пријави
T +389 2 3097 231, kocej@datalab.com.mk

Марко Трајков
Даталаб Академија
T +389 2 3097 231, markot@datalab.com.mk

 

 

Срдечен Поздрав, Даталаб Академија

Услови за пријава/одјава

На едукациите можете да се пријавите 2 дена пред почетокот на едукациите. Во тој рок можете да се пријавите на епошта markot@datalab.com.mk или на броевите 02 3079 231 или 071 318 757. Доколку сакате да го одјавите вашето учество од Обуките ве замолуваме тоа да го направите 2 дена пред почетокот на одредениот настан. Во случај на непочитување на овој рок ќе го пресметаме сиот износ на Едукацијата без разлика на вашето присуство на одредениот настан.

Го задржуваме правото на промена на периодот и условите на едукациите.


Даталаб МК, д.о.о.е.л. Ул. Лондонска 19. 7-8 МК-1000 Скопје | Тел 02 3079 231 | Факс 02 3090 210 | info@datalab.com.mk | www.datalab.com.mk. Доколку не сакате да добивате повеќе пораки ве молиме да одговорите на оваа епошта

 
  • Даталаб Академија - PANTHEON Сертифициран Сметководител

Zadnja sprememba: 13. 9. 2016 @ 15:07

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...