Новости

14

Почитувани Корисници,

Ве известуваме дека новиот билд 10.03.00 на Pantheon го одложуваме за една седмица, 20.09.2016.

Направивме екстензивни тестови на поединечни компјутери од нашите корисници со маргинални примери и забележавме добивање на очекуваните резултати. Меѓутоа, тестирањето на брзината на Pantheon и добиените резултати од одредени компјутери не беа во согласност со очекувањата, па тоа е и главниот фактор за одложување на билд-от. Во наредната седмица наша задача е додатно да го подобриме новиот билд на Pantheon, со што би го потврдиле вашето очекување на брзината на Pantheon на сите компјутери и со надоградбата на Pantheon тоа да го добиете.

Решението за корисниците на Windows 10 веќе е достапно

За сите вас кои се соочивте со потешкотии поврзани со Windows 10, повторно пуштивме верзија 10.02.30, која работи само со споменатиот оперативен систем без дополнителна порака за грешка. Доколку Pantheon го користите на Windows 10, ве молиме да надоградите на последната верзија 10.02.30. Едноставно само заменете го .exe, кое ќе го најдете од 15.09 на ftp://ftp.datalab.si/upgrade/XX/release/ (наместо >>XX<< запишете го името на вашата држава на пример: SI, BA, MK, HR...).

Ви благодариме на соработката и разбирањето,

Андреј Мертељ, ЦЕО Даталаб Технологии Д.Д.

 

  • Pantheon верзија 10.03.00 доаѓа на 20.09.2016

Zadnja sprememba: 14. 9. 2016 @ 13:04

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...