Новости

26

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите на новата верзија на PantheonX 10.0.03.00

43434-На формата на Складишен Картон и Моментална Залиха додаден е панелот Табеларен Преглед;

44243-На Спецификација на G и H книговодствен вид идент од вид P неможе да биде додаден;

44673-На примени документи нова колона е додадена: ДДВ;

44679-Информации за залиха додаден во документи за приеми;

45363-На видовите на документи нова опција е додадена: Предефиниран Потпишани од;

45535-Два нови извештаи се креирани на Извештаите за Дневна Залиха: По Оддели и Носители на Трошоци;

45563-Пронајди Идент: Ново поле е додадено: Количина;

46967-Сметки за Нарачка од Купувачи и Добавувачи се отвораат во различни прозори;

47341-Нов извештај во Сметка на Нарачки: Информации по Датум на Достава;

47456-Подготовка на Cassasconto: Нов Панел додаден на формата: Добабувач;

47457-Подготовка на Cassasconto: Нова опција е додадена: Платени документи;

47537-Филтер за Класификации;

48114-Форма за Пребарување на Нарачки додадена во RE лиценца;

48188-Нов Извештај за Преглед на Движењето на Материјалите;

48208-На Извештаите за Промена на Цена одговорното лице од документот е поставен;

48229-Преглед форма: додадена исто така во Нарачки од Купувачи и Добавувачи;

48237-Извештај на Издадени Документи: По Купувач и По Приемач – разделвање: два нови извештаи се додадени;

48356-Бришење на алоцирани количини кога нарачката не е повеќе валидна;

48402-Трансфер на Магацини Извештај: два нови сумарни извештаи се додадени;

48433-Периодечно Фактурирање: Приемните документи може да бидат соодветно креирани;

48484-Додавање Царина во Царина поставена во SP;

48488-Додавање: порака за различен Магацин е претставено пред додавање;

48490-Додавање Материјални Пакети-во случај кога повеќе од еден Материјален Пакет само едно интерно издавање е креирано;

48511-Нов извештај на Издадени Фактури: Порака за состојба за Cassasconto – Детален;

48512-Промени во Дизајнот – Hermes;

48519-Освежување на табелата tHE_StockSerialNo;

48605-Состојба на Примени документи: нова опција е додадена за Вид на Купувач;

48606-Состојба на Документи на Нарачки: нова опција е додадена за Вид на Купувач;

48711-Оптимизација на eSlog XML извоз;

48772-Дисконт на примени документи и нарачки;

48897-Датум како критериум е додаден на Извештаите за Сериски Броеви.

 

Срдечен Поздрав

  • PantheonX верзија 10.0.03.00 новости!

Zadnja sprememba: 27. 9. 2016 @ 13:19

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...