News

PANTHEON X

24

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PantheonX верзија 10.0.03.10:

45367-Предупредување за разликата помеѓу количините во нарачката и материјалните документи за сериски броеви
48648-Оптимизација на промените на вредности во панелот Данок Сумарно
48988-Дизајн: Јазиче Калкулација во Приеми
 
49499-Трговски Евиденции: погрешно поле е констатирано во случај да нема пренос во малопродажен магацин
49513-Додавање Корекции
49518-СДД: IBAN префикс на сметката на корисникот
49555-Оптимизација на контролните извештаи
49569-Неможност за пристап при кликнување Доспеани во Извештајот за најдобри производи во LT/LX/SE верзии
49570-Податоците од нарачки во трошочните анализи не се земаат во предвид
48295-Процесирање-производство на нафта
49178-FA_Мобиле Приватен сервер за клиенти (General)
49203-Искористени материјали по сериски броеви
49207-Одговорно лице во Заштита
49317-Fa_Мобиле во употреба 1000300
49469-Fa_Мобиле Креира интернационален демо корисник
49531-FA_Мобиле неможе да додаде кози за репродукција
49533-FA_Мобиле Ново средство за лиценцирање за мобилни
49547-Периодично фактурирање
44244-Оневожено додавање G и H вид на идент како субидент во спецификација
48439-ОРМ Оптимизација - ги зачувува најфреквентните полиња употребувани од AT системот
49365-Волшебник за импорт: кога се обновува, простор не смее да биде додаден
49368-Датаполињата со Даум и Час
49395-Одговор на копчето bPrint, bWizard
49471-Документација: задача егзекуција наредба од ToDo
49474-Интернет подесувања: Параметар. Употреба POP3 Корисник и Пасворд? Исклучување SMTP/IMAP корисник/пасворд подесувања
49476-Интернет Подесувања: име на сервер за POP3, SMTP и IMAP подесини на - (u)
49502-Затворање на извештај со дијалог на следната активна форма
49501-ZE Ана: Превентивен рестарт по инсталација на OLE DB провајдер
44218-PA_FA_ZEUS: IOFC табла со податоци, дневник на фарминг
46848-Тревници-Додавање Историја на дневни задачи
47889-Менторирање на МатејГ
48166-Едитирање на работни работна површина на работни налози
48597-Подготовка на поле за податоци од почеток (за МК поддршка)
48658-Филтер за години при проверка на Циклуси на трева
48674-Поправка на РН-поврзување со ЕМ
48675-Поправка на РН-додавање на задачи
48677-Поправка на РН-зачувување во датабаза
48678-Поправка на РН-поврзување со циклус
48855-План на исхрана за овци и кози
49239-Atos Fructun-FA датабаза поврзување со постоечка SE датабаза
49262-Редизајн на прозорецот за впишување на Сериски Броеви
49269-Фертилизација, промена во извештаите 632, 642 и 683
49277-Жетва и извештаи, копија од Овошје&Лешници
49278-Фертилизација, додавање на колона, вид на апликација
49369-Поправка на EM - дополнителни подобрувања III
49373-Маска на Дневен план - дел II
49399-Faмобилна: Животинско пребарување по поседување
49408-Маска - реализација на план
49454-Испитување на Ingenico ПосПринтање грешки
49459-Пресметка на денови во извештајот 625
49472-Исхрана: издавање на документи со ист датум како работниот налог
49482-Оптимизација на животински податоци
49500-Употреба на Словенечки пример за задачи надвор од англискиот ЕМ
49508-Нов дизајн за Вино и Масло
49544-На мојата фарма додаваме сите документи, во таблицата оневозможи документ што ги има во SE/MF/ME
49550-Pantheon појавува сите лиценци се зафатени, дека си пријавен со FA и сакас да се пријавиш со рестрикција /ME
49557-FAМобиле: Задачи на животинските задачи
49562-FAМобиле: подобрувања во запишувањето на кози и овци
49563-FAМобиле: интерен знак на AUTOID листата за репродукција
49580-BO и RF API разделување на продукција

 

  • PantheonX верзија 10.0.03.10 новости!

Zadnja sprememba: 28. 10. 2016 @ 10:41

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...