Новости

02

banner_new_year_pax_en.jpg

 

ПДД-ГИ Едукација

 

Почитувани Корисници на PANTHEON, доаѓа времето за пријавување на Годишниот Извештај на Персоналниот Данок на Доход... но бидете безгрижни. Даталаб Академија организира Едукација токму за креирање на ПДД-ГИ Пријава преку вашиот PANTHEON.

Оваа Едукација ја создадовме за вас кои што веќе работите во модулот Кадри но и за сите оние кои што сакате да си ја олесните Кадровската Евиденција во вашето претпријатије преку користење на модулот Кадри во PANTHEON и ажурнo да ги креирате платите на вашите вработени заедно со останатите издатоци (Наемнини, Регрес, итн.). Идејата ни е да ви помогнеме, покрај другото, во периодот кога сте презафатени со изедначување на Билансната состојба на вашето претпријатије, само со еден клик да добиете Годишен Извештај директно од PANTHEON.

Early Booking Понуда за првите 6 пријави, важи до 06.12:

- 25% Попуст на Основната Цена 5999 7 999  Денари + ДДВ

 

  • Персонални Мапи
  • Подесувања за Пресметки на Плати (полиња важни за ПДД-ГИ)
  • Плати, Регрес, Наменини...
  • Извоз на ПДД-ГИ во XML форма директно од PANTHEON и увоз на УЈП платформата


>> информации: markot@datalab.com.mk , 02 3079 231


Едукацијата ќе се оддржи од 15.12 до 23.12:

Пакет/Едукации

Датум

Цена

Локација

ПДД-ГИ Едукација (Кликнете за да ја Погледнете ја Програмата)

15.12, 19.12, 21.12, 23.12.2016
од 8:40 до 11:40

7 999 Ден + ДДВ

Скопје,  Вебинар,
Снимка

 

За повеќе информации и пријави обратете се на епошта markot@datalab.com.mk или побарајте го Марко Трајков на телефон 02 3079 231.

 

Услови за Пријава:


Пријавите можете да ги направите два дена пред датумот на одредената Обука на е-пошта: markot@datalab.com.mk или на број 02 3079 231.

За да се пријавите потребни ни се следните податоци: Име и Презиме, Претпријатије, ДДВ Број, епошта и број за контакт.

Доколку сакате да го откажете вашето присуствно на една од обуките, тоа може да го направите 2 дена пред обуките.

Доколку не успеете да се одјавите и не присуствувате на обуката, ќе ви биде пресметана сета сума од пријавата.

Го задржуваме правото на промена на условите за оддржување и пријава на обуките.

 

Информации

Коце Јовановски
Пријави
T +389 2 3097 231, kocej@datalab.com.mk

Марко Трајков
Даталаб Академија
T +389 2 3097 231, markot@datalab.com.mk

 

 

 

Срдечен Поздрав, Даталаб Академија

 

 

 

  • Даталаб Академија - ПДД-ГИ Едукација

Zadnja sprememba: 5. 12. 2016 @ 14:24

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...