News

PANTHEON X

19

Računamo na Vaš glas podrške:

Glasajte za napredak

Glasajte za inovaciju

Glasajte za PANTHEON Farming rešenje

 

Datalab sakuplja glasove za ‘Državnog prvaka po izboru publike’ u sklopu najvećeg evropskog takmičenja među kompanijama..

Pogledajte video na http://www.businessawardseurope.com/, gde smo predstavili jedinstveno rešenje PANTHEON Farming i njegov uspeh u kategoriji inovacije.

Glavna prednost programa PANTHEON Farming je konsolidacija svih promena na farmi u jednom sistemu, što znači da farmeri ne moraju više da rukuju s preciznošću, jer glavne odgovornosti preuzimaju mašine. Položaj rešenja PANTHEON Farming na tržištu pametnih rešenja je jedinstven, što jasno pokazuje sliku dešavanja na farmi, sveobuhvatan zakup zauzima sve resurse, korisniku nudi podršku prilikom donošenja odluka i upozorava ih na posebne događaje, a dostupan je i u više jezičkih verzija.

 

Glasajte za nas! Do 1.3.2017 možete pogledati naš video i glasate, da postanemo slovenački  ‘Državni prvak po izboru publike’. Vaš glas nam mnogo znači, jer smo veoma ponosni na svoju kompaniju. Imati podršku javnosti će biti kao dodatna potvrda. Unapred svima hvala na iskazanom poverenju i podršci!“ - Andrej Mertelj, CEO

 

Više o samom takmičenju i našem doprinosu modernoj poljoprivredi, možete pročitati ovde.

  • Datalab sakuplja glasove za slovenačkog ‘Državnog prvaka po izboru publike’ u sklopu najvećeg evropskog takmičenja

Zadnja sprememba: 26. 1. 2017 @ 16:33

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...