Novice

26

24.1.2017 se je v hotelu AustriaTrend v Ljubljani odvila že 10. jubilejna PANTHEON konferenca. V uvodnem delu konference »Učinkovitost in nov model poslovanja« so nastopili Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter PANTHEON svetovalci podjetja Datalab ter partnerji.

Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d je v uvodnem nagovoru predstavil PANTHEON danes in vizijo prihodnosti. Identificirane so bile težave uporabnikov, podana so bila opravičila za težave v letu 2016 in prestavljena »hišna opravila« za sanacijo napak.  Sledila je predstavitev temeljnih gradnikov PANTHEON X in predstavitev novega poslovanja 4.0; od začetkov prodaje prek dobave do zalednih procesov.

V nadaljevalnem programu smo izvedli preko 20 različnih PANTHEON delavnic ter strokovnih predavanj. Pernerji pa so v okviru svetovalnega programa in v okviru razstavnih mest demonstrirali PANTHEON povezane rešitve.  

Konferenco smo zaključili z razrezom torte velikanke, ob 10. obletnici PANTHEON konference in 20. obletnici podjetja Datalab in nagradnim žrebanjem.

Hvala več kot 300 prijavljenim udeležencem, pokroviteljem in predavateljem, ki ste nam pomagali soustvariti že 10. tovrstno srečanje!

Zaključne misli pa želimo strniti s povabilom k aktivni participaciji. Vabimo vas, da v čim večjem številu komentirate vašo izkušnjo in podate vaše mnenje.

Prosim vas, da se pridružite pogovoru na FORUMU ali podate svojo oceno in komentar po zaključku prebiranja novice (kot prikazuje slika).

 

Gradiva in video posneteki iz konference sledijo v prihodnjih dneh. Hvala in se vidimo na naslednjem PANTHEON dogodku :)

Datalab Tehnologije d.d. in Datalab SI d.o.o.

  

 

  • Kako smo se imeli na 10. PANTHEON konferenci?

Zadnja sprememba: 26. 1. 2017 @ 13:29

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...