Novosti

14

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите на PANTHEON X верзија 10.0.04.20.

50630 - Нов тип на данок за моментална залиха
50632 - Нов ДДВ тип и додаден нов ДДВ Извештај ДДВ-04
47226 - Додадете на корисникот опција да игнорира подготовка на документ
44717 - Овозможено книжење на инвентар (амортизација) во Подесувањата на конта за Магацин
50590 - Групата на Амортизација мора да биде пребарана на основа на датум на активација на фиксните средства
50654 - Книжење на потрошок на материјали откако е направена промена на цена
50400 - Со внесување на нов контен план внесувањата за контрола на количина ќе бидат дуплирани

Ова се само дел од новостите, доколку сакате да ги погледнете сите новости кликнете тука.

 

Ваш Даталаб Тим!

  • PANTHEON X верзија 10.0.04.20 Новости!

Zadnja sprememba: 28. 3. 2017 @ 10:07

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...