Novosti

14

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.05.0.

50730 - ДДВ XML извоз: промени согласно законските промени
50489 - Финансиски извештаи за Буџетски корисници
50689 - Поправка на Ценовниците на Магацини
50371 - Документација - Дополнителни Авторизации
50828 - Документација: Промени во Дизајнот
50862 - ToDo: команди Препрати и Одговори при error резултат
50865 - Авторизации: овозможени авторизации на извештаи (Извештаи codebooks)
50870 - Корисникот мора да има барани авторизации на поврзаната Датабаза за да Прекопира Авторизации во таа База

Ова се само дел од новостите доколку сакате да ги видите сите останати тоа можете да го направите тука.

Ваш Даталаб Тим!

  • PANTHEON X верзија 10.0.05.0 Новости!

Zadnja sprememba: 28. 3. 2017 @ 10:06

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...