Novice

29

Spoštovani uporabniki,

sprememba DDV zakonodaje zaradi ZPPreN (AJPES kompenzacije, DDV knjige) nam je naredila precejšnjo zmedo, saj smo zaradi nenatančnih pravil, kratkega roka in manjkajočih predpisov morali čarati rešitve.

Zaradi tega popolnoma nepotrebnega, gospodarstvu škodljivega in ničesar prinašajočega zakona smo izgubili več kot 10 človek/mesecev dela s pripravo PANTHEON-a na spremembe.

Na žalost so se nam zaradi kompleksnosti celotnega programa in globine posega v verzije 55.52.02 in 55.52.03 pojavile napake, ki jih rešujemo že cele praznike.

Tudi za danes pripravljamo popravke, ki pa jih ne bomo javno objavili, saj zaradi časovne zahtevnosti testiranja ne bomo zmogli naresti avtotestov celotne funckionalnosti. Objava netestirane verzije lahko prinese več težav kot rešitev. Redni popravek (55.52.04) bomo naredili predvidoma v obdobju med torkom 3.5. in petkom 6.5.2011.
Če popravke nujno potrebujete za delovanje, potem se prosimo javite naši podporni službi !

Vem da ni opravičila in da smo z napakami povzročili neprijetnosti v podjetjih. Upam pa na določeno razumevanje, saj se maksimalno trudimo pravočasno odpraviti javljene napake.

Andrej Mertelj, izvršni direktor

 

 

  • Napake v buildu 55.52.xx

Zadnja sprememba: 9. 5. 2011 @ 09:24

Komentiraj

# dejan
sobota, 30. april 2011 @ 20:11
Katere pa so te napake ?
# Daniel
sobota, 30. april 2011 @ 21:52
To mene tudi zanima.
# ANDREJM1
nedelja, 01. maj 2011 @ 03:25
Pojdite na tem stražniku na Pomoč | Opombe, vpišita v Tip opombe = napaka, izberite 30 dni (toliko je "stara" 5552 in Prikaži.
Dobiš seznam vseh napak najdenih od zadnjega builda ter kdaj so/bodo popravljene.

Bo pa verjetno kmalu na tem ekranu tudi gumb, ki bo omogočal takojšnje linkanje teh informacij. Pa še nekaj olajšav u-site imamo v načrtih.
# borism
četrtek, 05. maj 2011 @ 19:23
ocena 10 za objavo, da so napake prisotne (kar smo uporabniki pogrešali že kdaj v preteklosti,, vendar se zdi, da so te napake hudo velike, da so bile objavljene s takim pompom

ocena -100 da ste spustili napake v sistem... bogi tisti, ki so jih dobili... koliko stroškov so imeli po nepotrebnem (izguba časa, živcev, etc)... opravičilo v takih primerih ni dovolj
# ANDREJM1
petek, 06. maj 2011 @ 08:36
Napake so strašne zaradi tega, ker je bilo nekaj primerov, kjer je popravek ZPrePN porušil obstoječo funkcionalnost. Sam vem za 4 uporabnike, ki so imeli težave. Vendar gre za princip - izboljševanje stabilnosti iz builda v build, ki je bil porušen.

Več informacij v mojem uvodniku.

Kako bi se vi odločili na mojem mestu? Ta odgovor bi bil zelo dragoceno vodilo za naslednjič.

# MARKOTUK
sobota, 07. maj 2011 @ 11:52
Sem prebal tvoj komentar - se ne strinjam glede testiranje, če celoten cikel testiranja traja celo večnost, se ga naredi po naslednjem načinu:
* več različlnig avtomatskih testiranj:
- razdeli se na test jedernih funkcij ter test celotne operacije, tako ko ni dovolj časa se spusti čez program test osnovnih funkcionalnosti, da se ne povzroči tako velika škoda kot ob izidu tega builda

- druga možnost je da se naredi testiranje po modulih, tako da se zažene samo test modulov na katere vpliva sprememba

oz teh rešitev je več, seveda to ne zagotavlja stabilen build, zagotavlja pa da se takšni buildi ne bi več pojavili, ker pri izidu takšnih buildov najbolj trpimo partnerji, ker stranka pritiska na nas, poleg tega pa v velikih podjetjih, ki skoraj delajo 24/7 ne moremo izvajat nadgradnje za nadgradnjo

samo v razmislek
# MARKOTUK
sobota, 07. maj 2011 @ 12:16
Še ena kritika, če vidte da build ne bo izšel pravočasno, bi prosil, da nekje na pertner oz. user site objavite nov pričakovan datum izdaje builda, da nam ni treba cel vikend preverjat kdaj bo nov build izšel.

Hvala
# ANDREJM1
ponedeljek, 09. maj 2011 @ 23:07
# trampak
petek, 01. januar 2021 @ 23:20
I don’t really delve into politics because when that conversation starts, it almost always ends up in a scuffle. I don’t really see the point of it all. Just be kind and treat your neighbors with respect and everything will be okay. If you want, there are so many forums out there that help you express your political views and there you can argue with other people who like to talk about the political landscape of their state, their country, and the entire world. For me, I would rather go and play among us website or the new plants vs zombies computer.
# navonwolf3
petek, 19. marec 2021 @ 03:01
Pismo s popolnim prepričanjem temu vprašanju ne posvečam veliko pozornosti, ker se je v primerjavi s sedanjim časom zgodilo predolgo. S sodelovanjem bodite malo pozorni na prostor za sprostitev io games and skribbl io

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...