News

21

Poštovani korisnici PANTHEON™-a,

Konektor licence, koje u potrebne za vanjska riješenja kako bi mogli pristupiti Datalab bazama, uvedene su promjenom licenciranja u travnju 2015. Više o PANTHEON konektor licencama možete pročitati ovdje:

http://www.datalab.hr/pantheon/specific-solutions/konektor-licence/

Nakon razdoblja informiranja korisnika o ovim promjenama i prodaje proizvoda, sada prelazimo u drugu fazu zaštite našeg intelektualnog vlasništva i informiranja korisnika koji pored PANTHEON-a koriste vanjske programe priključene na bazu.

U utorak 21.03.2017. smo svim pantheon korisnicima uključili poruku za provjeravanje konektor licenci koja obavještava korisnika ukoliko postoje vanjske, nelicencirane veze sa PANTHEON bazom.

Korisnici sa odgovarajućim brojem konektor licenci nisu dobili ovu poruku. Ukoliko dobijete poruku prilikom logiranja u PANTHEON, možete kliknuti na tipku Potvrdi koja će vas prebaciti na Usersite gdje ćete dobiti više informacija o konektor licencama.

Tijekom ove faze, kada zatvorite poruku, možete nastaviti sa korištenjem programa.

 Poruka za provjeravanje programa biti će aktivna do 30.06.2017. kada prelazimo u treći fazu – Zaštita.

Sa 01.07.2017. uključujemo blokadu koja će spriječiti upotrebu PANTHEONA,  ukoliko korisnik nema potreban broj konektor licenci na određenom serijskom broju.

Ukoliko nemate dovoljan broj konektor licenci,obratite se svom partneru za podršku, odnosno tvrtki GRAVIS GT, tel. 01/3535 595, e-mail prodaja@gravisgt.hr.

Ekipa Datalab

  • Provjera PANTHEON konektor licenci

Zadnja sprememba: 10. 8. 2017 @ 9:25

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...