Novice

23

Konektor licence, ki jih potrebujejo dodatni programi za priključitev na Datalab bazo so bile uvedene s spremembo licenciranja v aprilu 2015.  Več informacij o PANTHEON konektor licencah je na voljo na povezavi http://www.datalab.si/pantheon/specific-solutions/konektor-licence/

 

Po daljšem času obveščanja o spremembah in nakupnih akcijah prehajamo v drugo fazo ščitenja naše intelektualne lastnine in sicer v obveščanje uporabnikov, ki poleg PANTHEON-a uporabljajo na bazo priključene zunanje programe.

V torek 21.3.2017 smo vsem PANTHEON uporabnikom vklopili sporočilo za preverjanje konektor licenc. Ob zagonu PANTHEON-a se bo, v kolikor program zazna druge – nelicencirane - povezave, pojavilo takšno sporočilo

 

Sporočilo se pri uporabnikih, ki imajo zadostno število konektor licenc ne bo pojavilo.  Če pa se sporočilo pojavi, se lahko s klikom na gumb Potrdi preusmerite na uporabniške strani, kjer dobite več informacij ter možnost naročila konektor licenc.

Ko sporočilo zaprete lahko v obdobju obveščanja nemoteno nadaljujete z delom v programu.

Sporočilo za preverjanje licenc bo aktivno do 30.6.2017 ko prehajamo v tretjo fazo - ščitenje.

S 3.7.2017 pa vključujemo blokado, ki bo onemogočala delo s PANTHEON-om v primeru, če uporabnik ne bo imel zadostno število konektor licenc na določeni serijski številki.

 

V primeru, da nimate dovolj konektor licenc, se za dokup pravočasno obrnite na vašega podpornega partnerja, oz. na Datalab – 01 25 28 950 ali na prodaja@datalab.si.

 

Ekipa Datalab

  • Preverjanje PANTHEON konektor licenc

Zadnja sprememba: 5. 6. 2017 @ 12:27

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...