News

23

Конектор лиценците, кои се задолжителни за екстерните решенија кои се поврзуваат со Даталаб датабазата, беа имплементирани при промената на лиценци во Април 2015.
http://www.datalab.com.mk/pantheon/specific-solutions/konektor-licenci/ 

По долг период на информирање на корисниците за овие промени и продажбата на нашите продукти, започнуваме со транзиција во втората фаза од процесот на заштита на нашата интелектуална сопственост. Ова значи дека започнавме со известување на корисниците кои користат екстерни решенија - во склоп на PANTHEON - за поврзување на истите со PANTHEON датабазата.

На 21 Март 2017, Вторник, креиравме специјален pop-up во програмот кој што ги известува корисниците дали надворешни, нелиценцирани, поврзувања до PANTHEON датабазата постојат.

Корисниците кои го поседуваат потребниот број на Конектор лиценци нема да ја гледаат оваа порака. Доколку го гледате овој pop-up при вклучување во PANTHEON, можете да кликнете на "Потврди" и да бидете пренесени на нашиот Usersite, каде што се запишани повеќе информации за Конектор лиценците.

Во текот на оваа фаза, кога го затворате pop-up(от), можете да продолжите да го користите програмот.

Овој pop-up ќе бидете во можност да го гледате до 30 Јуни 2017 година, кога процесот на транзиција ќе премине во трета фаза - Заштита.

Заклучно со 1 Јули 2017 година, ќе овозможиме блокирање кое ќе ги заштити корсниците од употреба на PANTHEON на начин при кој тие немаат доволен број на Конектор Лиценци за специфичниот сериски клуч на продуктот.

Доколку сеуште немате доволно Конектор Лиценци, ве молиме контактирајте го вашиот партнер или Даталаб Македонија: Телефон: 02 3079 231; Епошта: info@datalab.com.mk

Даталаб Тим

 

  • PANTHEON Конектор Лиценци-Верификација

Zadnja sprememba: 25. 10. 2018 @ 15:18

Komentiraj

# EdnaCarson
24 март 2021 г. @ 12:31
This is exciting, nevertheless it is vital for you to visit this specific url: 메이저토토사이트
# EdnaCarson
04 април 2021 г. @ 23:41
Gives you the best website address I know there alone you'll find how easy it is. Onewheel XR Accessories

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...