Vesti

24

Poštovani PANTHEON korisnici,

Konektor licence, koje su potrebne dodatnim programima za pristup Datalab bazi su uvedene sa izmenom licenciranja u aprilu 2015. godine. Više informacija o PANTHEON konektor licencama je dostupno OVDE.

Nakon već davnog perioda obaveštavanja o izmenama i prodajnim akcijama prelazimo u drugu fazu zaštite naše intelektualne svojine, i time, fazu obaveštavanja korisnika, koji pored PANTHEON-a koriste na bazu priključene eksterne programe.

U utorak, 21. marta 2017. godine smo svim PANTHEON korisnicima uključili obaveštenje za proveru konektor licenci. Po pokretanju PANTHEON-a se, ukoliko program prepozna druge - nelicencirane - konekcije, pojavi sledeće obaveštenje:

Obaveštenje se neće pojaviti kod korisnika koji imaju dovoljan broj konektor licenci. Ukoliko se obaveštenje pojavi, klikom na "Confirm" bićete preusmereni na Korisničke stranice, gde ćete dobiti više informacija i mogućnost da naručite konektor licence.

Ukoliko obaveštenje samo zatvorite u periodu obaveštavanja nesmetano nastavljate sa radom u programu.

Obaveštenje za proveru licenci će biti aktivno do 30.6.2017 kada prelazimo u treću fazu - zaštita.

Od 1.7.2017. uključujemo blokadu, koja će onemogućiti rad sa PANTHEON-om u slučaju da korisnik nema dovoljan broj konektor licenci na određenom serijskom broju.

Ukoliko nemate dovoljan broj konektor licenci, molimo vas da kontaktirate blagovremeno lokalnog Datalab partnera ili Datalab - 011 404 86 00 ili prodaja@datalab.rs

Ekipa Datalab

  •  Verifikacija PANTHEON konektor licence

Zadnja sprememba: 27. 3. 2017 @ 9:14

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...