News

28

Почитувани Корисници,

Споменатите подобрувања со авторизациите не успеавме да ги истестираме во сите можни ситуации, поради што одлучивме да не ги имплементираме во PANTHEON 10.0.06.0.
Подобрувањата за Авторизациите по новиот план ги поместивме за верзија 10.0.06.20 кој ќе го добиеме за еден месец од сега.

Даталаб тим!

  • Подобрување на Авторизациите Пренесено во Верзија 10.0.06.20!

Zadnja sprememba: 28. 3. 2017 @ 10:31

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...