News

05

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.00:

41941 - eSlog извоз: подесувања за Извоз во PDF и порака
42245 - Пресметка на прометите - Материјално работење / Фактурирање: додатни контроли
42826 - Можност за внес на повеќе позиции преку формата Барај Идент
43440 - При непосредните трошоци, внес на Начинот на пресметка на транспортните трошоци не е можен
43746 - На формата Принтинг за нова опција е додадено: Испрати како PDF
43788 - Линеарната форма за Промена на Цена нова колона е додадена: Оддел и Центар на трошоците
43819 - Извештаи за Моментална залиха - податоци од Историјата на Табелите за Цени
45586 - Шифрарник на просечни плати на Вебсервиси за 2017
49896 - Деловодник МК: Подобрување за МК деловодникот

Доколку сакате да ги прочитате сите новосите ве молиме пристапете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEONX верзија 10.0.06.00 новости!

Zadnja sprememba: 5. 5. 2017 @ 15:54

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...