Novosti

05

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.10:

51370 - ИРИС порака, доколку туѓ документ е предолг при книжење на издадени документи
51378 - Подобрување при креирање на оддобрувања
51407 - Погрешно читање на план на конта доколку се отворени повеќе од 9 контни планови
51437 - Не сите критериуми за пресметување на долг се функционални
51448 - Вредностите во валути во Извештаите за Ностиели на Трошоци
51343 - Нова Шифра 0057 - Скратено Работно Време, член 121 од Закон за Работен Однос

Доколку сакате да ги прегледате сите новости ве молиме пристапете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEONX верзија 10.0.06.10 новости!

Zadnja sprememba: 5. 5. 2017 @ 16:11

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...