News

05

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.20:

51523 - Добавувачка Цена - Интерен Документ креиран од Инвентар Реевалуација
51583 - Погрешна количина на BOM од документ нарачка
51601 - Форма за додавање на POS документ: промени, трансфер од магацин е прикажан
46500 - Консолидација - детален преглед на разврзување
51064 - При додавање Субкект во POS модулот додадени се нови подесувања
51450 - Субмени на промена на извештаи, кликнете на иконката

Доколку сакате да ги прегледате сите новости ве молиме пристапете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEONX верзија 10.0.06.20 новости!

Zadnja sprememba: 5. 5. 2017 @ 16:34

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...