News

13

Почитувани Корисници,

Со задоволство ви ги претставуваме новостите на новата верзија PANTHEON X 10.0.07.00:

47473 - Можност за Рати се додадени на Авансни документ
48167 - Кај полето датум на валидност деновите се земени во предвид
48891 - Оптимизација на Извештајот 18M - Складишен Картон по Продажни Цени
48940 - Извештаи за Издадени Сметки - Начин на Плаќање
49556 - Додаден Таб Плаќања на Издадени Фактури и Нарачки на Купувачи
49705 - Поврзани Авансни Документи во табот Аванси на документите
49875 - Оптимизација: Мулти Додавање: Промена на Функцијата за Авторизации
51625 - ДДВ: Нова .xml датотека
51277 - Иденти: додадени нови полиња во Пакување менито и нови извештаи за пакувања

Доколку сакате да ги погледнете сите новости од оваа верзија ве молиме кликнете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEON X верзија 10.0.07.00 новости!

Zadnja sprememba: 13. 6. 2017 @ 12:01

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...