News

29

Почитувани,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.10:

43858 - Нул авторизација на Класификација на Иденти, се наоѓа на извештајот за форма на критериуми
50965 - Нул авторизација на Тип на Субјект, се наоѓа во извештајот за форма на критуериуми
51921 - Документ Сервисен Налог - Промена на Валута
51945 - Контрола на Нефактурирани издавања - Количината на извештајот е неточна
51955 - Додавање: Пренос на напомената од позиција на нарачката
51973 - Препресметка на Вредност на Залиха во Локална Валута
51975 - Извештаи за Сериски Броеви - Датумот на залиха не се гледа

Доколку сакате да ги видите сите новости ве молиме пристапете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

Zadnja sprememba: 29. 6. 2017 @ 13:40

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...