Novosti

29

Почитувани,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.10:

43858 - Нул авторизација на Класификација на Иденти, се наоѓа на извештајот за форма на критериуми
50965 - Нул авторизација на Тип на Субјект, се наоѓа во извештајот за форма на критуериуми
51921 - Документ Сервисен Налог - Промена на Валута
51945 - Контрола на Нефактурирани издавања - Количината на извештајот е неточна
51955 - Додавање: Пренос на напомената од позиција на нарачката
51973 - Препресметка на Вредност на Залиха во Локална Валута
51975 - Извештаи за Сериски Броеви - Датумот на залиха не се гледа

Доколку сакате да ги видите сите новости ве молиме пристапете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

Zadnja sprememba: 29. 6. 2017 @ 13:40

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content