News

15

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.30:

52283 - Сервис - Контрола на Поврзан Документ
52254 - Промена на конекција со Хост Датабаза
52263 - Метод на Регресивна Амортизација и Зголемување/Намалување на Вредноста на Основните Средства
52067 - Овозможено Отворање на Центар на Трошоци при Голем Број на Записи
52198 - Автоматска Задача Увоз на Дневни Курсеви - Подесување за Среден Курс
52259 - Оневозможување на Документ со Сериски Броеви

Доколку сакате да ги погледнете сите новосите ве молиме кликнете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Македонија

  • PANTHEON X верзија 10.0.07.30 новости!

Zadnja sprememba: 15. 8. 2017 @ 11:15

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...