Novice

11

 

Vaša digitalna preobrazba je neizbežna.


Digitalizacija je že nekaj časa »v zraku«. Zdaj zagotovo vemo, da ni le še ena muha enodnevnica, temveč trend, ki ga podjetja ne smemo
prezreti. Organizacije po vsem svetu hitimo, da bi ujele vlak digitalizacije, pogosto ne vedoč, kaj to pomeni. Velikokrat si želimo »spremembe
zaradi sprememb«. Digitalna preobrazba podjetij ni le preobrazba v smislu uporabe novih tehnologij, temveč poslovni izziv, ki zahteva spremembe organizacijske kulture, ljudi, poslovnih procesov in poslovnih modelov.


Digitalna preobrazba je tudi postopek razvoja novih odnosov s kupci in poznavanja njihovih potreb. Kupci želijo odlično digitalno in človeško izkušnjo. Če se ne boste razvili, boste propadli.


Prijavite se na mednarodno PANTHEON konferenco, ki bo 16. in 17. novembra 2017 v hotelu Grand hotelu Bernardin v Portorožu.


Glavni namen letošnje konference bo pokazati učinkovite metode in korake na poti do vaše uspešne digitalne preobrazbe s PANTHEON‑om. Verjamemo, da boste domov odnesli vsaj eno novo idejo, ki jo boste lahko uporabili v svoji delovni praksi že jutri!

 

>>Več informacij in prijava

 

Večerna zabava v slogu zlatih let Hollywooda

 

Septembra letos Datalab praznuje 20 let. Ob tem velikem jubileju bomo prvi dan konference zaokrožili s tematsko zabavo v slogu glamuroznega Hollywooda 20-ih let prejšnjega stoletja.
Zabava bo potekala v čudoviti Smaragdni dvorani Grand hotela Bernardin. V prijetni družbi, ob dobri hrani in pijači ter glasbi se bomo zabavali do jutranjih ur.

 

>>Več informacij in prijava

 

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

Datalab

  • Vabljeni na mednarodno PANTHEON konferenco 2017

Zadnja sprememba: 12. 9. 2017 @ 0:16

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...