News

14Вашата дигитална трансформација е неизбежна.

Дигитализацијата веќе одредено време е >>во воздухот<<. Поради тоа ние знаме, дека тоа не е уште една неважна работа, туку тренд, кој претпријатијата не смеат да го занемарат.Организациите низ целиот свет брзаат, за да го стигнат возот на дигитализацијата, често незнаејќи, што тоа значи. Често сакаме >>промени поради промени<<. Дигиталната трансформација на претпријатијата не е преобразба што подразбира користење на техонлогии, наместо тоа, деловни предизвици, кои бараат промени во организациската структура, луѓе, деловни процеси и деловни модели.Дигиталната трансформација е постапка за развој на нови односи со купувачите и познавање на нивните потреби. Купците посакуваат одлично дигитално и човечко искуство. Доколку не се развивате, ќе пропаднете.

 

Пријавете се на меѓународната PANTHEON конференција, која ќе се оддржи на 16. и 17. ноември 2017 во Grand Hotel Bernardin во Порторож.

 

Главната идеја на годинешната конференција е да ги претстави ефикасните методи и чекори на патот до вашата успешна дигитална трансформација со PANTHEON. Веруваме, дека дома со себе ќе однесете барем една нова идеја, која лесно ќе ја искористите во својата деловна околина уште од првиот нареден ден!

 

>> ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ПРИЈАВА

 

Вечерна забава во знак на златните години на Холивуд

Во Септември оваа година Даталаб прославува 20 години. Поради овој јубилеј првиот ден од конференцијата ќе го заокружиме со тематска забава во знак на гламурозниот Холивуд од 20-тите години на минатиот век.

Забавата ќе се оддржи во чудесната Смарагдна сала на Grand hotel Bernardin. Во пријатна околина, со добра храна и пијалок како и музика ќе се забавуваме до утринските часови.

>> ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ПРИЈАВА

  • Ве Покануваме на Меѓународната PANTHEON Конференција 2017

Zadnja sprememba: 14. 9. 2017 @ 12:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...