News

25

Меѓународна PANTHEON конференција, 16. и 17.11.2017, Grand Хотел Bernardin, Порторож

Почитувани,

Уште 21 ден до започнување на PANTHEON конференцијата! Нетрпеливо го очекуваме предавањето на специјалниот гостин г. Joe Peppard, еден од водечките дигитални експерти, како и сите останати гости, кои ќе го споделат своето знаење и искуство за дигиталната трансформација "од прва рака".

 

5 клучни прашања ќе бидат одговорени на конференцијата:

 

  • Како во пракса се "дигитализираа" PANTHEON корисниците?
  • Како да се оттргнете од илузијата за дигитална трансформација?
  • Која е состојбата на дигиталната трансформација на претпријатијата во Словенија и регионот?
  • Како да постигнете дигитална трансформација со поединечните деловни функции во PANTHEON?
  • Како да ги постигнете клучните предизвици на патот до дигиталната трансформација >>Програма

 

Цени за рани пријави, до петок 27.10.2017!

Искористете ги поволните цени во предпријава, кои се можни уште само два дена. >>Пријава

 

Партнери и покровители на конференцијата

Се гледаме во Порторож, Со Почит Марко Трајков, Даталаб Академија

  • До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

Zadnja sprememba: 25. 10. 2017 @ 12:32

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...