Novosti

25

Меѓународна PANTHEON конференција, 16. и 17.11.2017, Grand Хотел Bernardin, Порторож

Почитувани,

Уште 21 ден до започнување на PANTHEON конференцијата! Нетрпеливо го очекуваме предавањето на специјалниот гостин г. Joe Peppard, еден од водечките дигитални експерти, како и сите останати гости, кои ќе го споделат своето знаење и искуство за дигиталната трансформација "од прва рака".

 

5 клучни прашања ќе бидат одговорени на конференцијата:

 

  • Како во пракса се "дигитализираа" PANTHEON корисниците?
  • Како да се оттргнете од илузијата за дигитална трансформација?
  • Која е состојбата на дигиталната трансформација на претпријатијата во Словенија и регионот?
  • Како да постигнете дигитална трансформација со поединечните деловни функции во PANTHEON?
  • Како да ги постигнете клучните предизвици на патот до дигиталната трансформација >>Програма

 

Цени за рани пријави, до петок 27.10.2017!

Искористете ги поволните цени во предпријава, кои се можни уште само два дена. >>Пријава

 

Партнери и покровители на конференцијата

Се гледаме во Порторож, Со Почит Марко Трајков, Даталаб Академија

  • До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

Zadnja sprememba: 25. 10. 2017 @ 12:32

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...

You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content
You must be in Edit Mode to enter content, and then you can use the Module Action Menu or Module Action Buttons to manage content