News

25

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новоситите во PANTHEON X верзија 10.0.08.00:

47347 - Креирање функција: При креирање Нарачка од друга Нарачка, магацинот исто така се пренесува
47348 - На издадените документи во табот Аванси, додадена е контрола
47350 - Додадена форма: На позицијата за пребарување нова колона е додадена: Шифра на Субјект
47546 - Анализа на документ - рабат1 и рабат2 од договорени ценовници
48243 - Минимален капацитет за предупредување и превенција
48899 - Промена: Не пресметувај акцизи додаден и на Документите за Пренос помеѓу магацини

Доколку сакате да ги погледнете сите новости кликнете тука.

Срдечен Поздрав,

Даталаб Тим

  • PANTHEON X верзија 10.0.08.00 новости!

Zadnja sprememba: 25. 12. 2017 @ 9:53

Komentiraj

# sian8754
07 април 2021 г. @ 7:35

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 숙명여고 쌍둥이 남북철도연결 북미회담 코로나백신접종 광복절 박근혜 사면 우리카지노 신천지게임 롤라이브 온라인배팅사이트 NBA분석


https://bebe40.com
https://ubi40.com
https://bebe40.com/score.html
https://bebe40.com/info.html
https://bebe40.com/gongsik.html
https://bebe40.com/파워볼
https://bebe40.com/privacy.html
https://bebe40.com/사설토토
https://bebe40.com/oversea.html
https://sports-totosite.com
https://linktr.ee/bebe40
http://bebe40.mystrikingly.com
https://pbase.com/sian8754/safe
https://bebe40.com/토토
https://linktr.ee/good.toto
https://linktr.ee/zereo
https://linktr.ee/real.major
https://app.site123.com/?w=4223112
https://bebe40club.wordpress.com/
https://anjeonnoliteo.jimdosite.com/

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 숙명여고 쌍둥이 남북철도연결 북미회담 코로나백신접종 광복절 박근혜 사면 우리카지노 신천지게임 롤라이브 온라인배팅사이트 NBA분석

https://bet40.yolasite.com/blog
https://linktr.ee/totosite365
https://sian8754.wixsite.com/mysite
https://toto-site.medium.com
https://bebe40.com/슬롯머신
https://pbase.com/wprkffid5371
https://pbase.com/zereo1230
http://fan.fc-anji.ru/blogs/profile/zereo1230
https://start.me/p/YaEbyb
https://start.me/p/ekxbKz
https://start.me/p/wMqwY7
http://bebe40.mee.nu
https://bebe40.com/스포츠중계-고화질
https://bet400.blogspot.com
https://sports-toto.medium.com
http://bebe40.mystrikingly.com/
https://bebe40.weebly.com
https://gf.me/u/yyx7db
https://bebe40.com/스포츠토토
https://bet777toto.wordpress.com
https://bebe40.com/해외축구
https://anjeontotosite.wordpress.com
https://sports-totosite.com/메이저놀이터


Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...