Novice

16

Spoštovani uporabniki,

 

Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.09.30.

Na voljo so vam PANTHEON navodila na wiki straneh in poučno video gradivo (dostopno ob prijavi na usersite).

 

Nova različica programa za PANTHEON Farming bo dosegljiva najkasneje v berziji 10.0.10.20. Do takrat nadgradnje niso mogoče.

 

Novosti in izboljšave v verziji 10.0.09.30: 

Remark Modul Izboljšava/popravek
53357 HERMES (BLAGO)                                     Na nastavive periodike dodan nov stolpec: Tekst oz. Klavzula iz šifranta klavzul, ki se nato izpiše na kreiranem računu iz periodike.
53706 HERMES (BLAGO)                                     V primeru, da sta dobropis in računa povezana "ročno" preko čarovnika "Poveži dokument", se tak dobropis ni pojavil med popravki rekapitulacijskega poročila.
53653 HERMES (BLAGO)                                     Popravljena QR koda na UPN obrazcih.
53757 HERMES (BLAGO)                                     V primeru, da je znesek računa manjši od 1€, se račun v DDV knjigah ne prikazal kot plačan, čeprav je bil plačan.
53839 HERMES (BLAGO)                                     Sklic se ni pravilno kreiral, če je v šifrantu vrst dokumentov ni bilo napolnjeno polje HUB3, ki se uporablja za HR lokalizacijo.
Težava je bila odpravljena tudi s hitro nadgradnjo št. 850.
53663 DEMETER (FINANCE)                                  Izberi skupino ob izbiri vrste dokumentov

Po celotnem programu je na izbirnik vrste dokumentov bila dodana možnost izbire skupine na desni klik. Gre za možnost izbiranja in označevnje posameznih vrst dokumentov glede na kratek naziv. Uporabno predvsem za uporabnike z ogromno količiino vrst dokumentov.
53730 DEMETER (FINANCE)                                  Omogočeno urejanje datuma potrditve na plačilnem nalogu

Odpravljena napaka, ki uporabniku ni omogočala vnosa ali popravka datuma potrditve na samem plačilnem nalogu.
53731 DEMETER (FINANCE)                                  Popravek izpisov 32V, 32U, 32S na odprtih postavkah

Izpisi pravilno prikazujejo vrednosti v primeru izpisa v izbrani valuti.
53732 DEMETER (FINANCE)                                  Izpis kriterija sortiranja na izpisih v registru osnovnih sredstev

Odpravljena napaka, da je namesto izbranega sortiranja na izpisih bil prikaz programske kode za sortiranje.
53733 DEMETER (FINANCE)                                  Program ne preverja več, ali dokument obstaja, knjiženju tečajnih razlik

Kontrola je bila umaknjena iz knjiženja tečajnih razlik. Kontrola ostala na ostalih modulih (kontrolni izpisi, zaključek leta).
53830 DEMETER (FINANCE)                                  Možnost knjiženja zbirnih prejetih računov glede na skladišče internega dokumenta

Dodana je bila možnost, da se prejeti računi, ki so kreirani iz internih dokumentov knjižijo po skladiščih, ki so uporabljeni na internih dokumentih, iz katerih je bil kreiran prejeti račun.
53831 DEMETER (FINANCE)                                  Izpis sredstev v upravljanju

Gre za izpis registra osnovnih sredstev, ki ga morajo UJP posredovati proračunski uporabniki v Republiki Sloveniji. Izvoz je na voljo samo v GE licenci.
53725 HERA (HRM)                                         Pri brisanju predzadnjega Poročila o dohodku v kolikor obstaja za isto leto več poročil npr. 2017/1, 2017/2, 2017/3,..  na zadnjem poročilu za izpis 3L5 - Povzetek vplačanih premij PDPZ izpiše vrednosti z nulo.
53645 HERA (HRM)                                         U Kadrovi/Plaće se nalazi novi panel za pripremu obrasca INO-DOH za izaslane djelatnike koji su porez na dohodak platiti u inozemstvo. Moguće je kreirati ispis i XML datoteka.
53647 HERA (HRM)                                         XML export for e-PDD
49495 PANTHEON (splošno)                                 Če v šifrantu subjektov pri davčni št. obstajajo presledki naj se po novem uporabi opcija trim za odstranjevanje presledkov.
50259 PANTHEON (splošno)                                 Popravek priklica (restore) minimiziranega Pantheon prijavnega okna.
53263 PANTHEON (splošno)                                 Omogočeno odpiranje forme "Avtorizacija za obrazec" na vseh formah, ki imajo omogočeno preverjanje avtorizacij (tam kjer se upoštevajo avtorizacije).
53680 PANTHEON (splošno)                                 Administratorska konzola: uvoz podatkov - uvoz stalnih cen. Zamenja se vrstni red uvoza tabel; najprej tabela tHE_SetItemFixPriceDate in potem tHE_SetItemFixPrice.
53593 Ares/SQL-I (Development Environment)               Popravek delovanja eventa GridPopUpSC

 

  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.09.30

Zadnja sprememba: 16. 2. 2018 @ 7:44

Komentiraj

# urle
7. marec 2018 @ 17:59
Popravljena QR koda na UPN obrazcih

a res? Ne dela! ali ima kdo od vas Abamobi? javi, da QR koda ni za slovenski UPN!?!?!?!?
# dlAdmin
8. marec 2018 @ 9:05
Pozdravljeni,

QR koda je bila z naše strabni preverjena na https://www.upn-qr.si/. Test je bil OK in brez napak.Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!