Novice

14

Spoštovani!

 

Zagotovo ste seznanjeni z »uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679) s katero nameravajo Evropski parlament, Svet Evropske unije in Evropska komisija okrepiti in poenotiti varstvo podatkov za vse posameznike znotraj EU. Uredba stopi v veljavo 25.5.2018.

 

Zaradi priprave na izvajanje uredbe, se je za uporabo programskega paketa PANTHEON™ pripravila nova Licenčna pogodba končnega uporabnika ter posebni pogoji uporabe, ki se nanašajo na uporabnike gostovanja, s katerima smo natančneje definirali kako obdelujemo vaše osebne podatke.

 

Kot upravljavci podatkov ste po 28. členu GDPR dolžni imeti sklenjeno pogodbo o obdelovanju osebnih podatkov z obdelovalcem podatkov. Zato je v našem skupnem interesu, da sprejmete novo licenčno pogodbo oz. nove posebne pogoje uporabe. Zato boste pri prijavi v program, od dne 25.5.2018, dobili v potrditev novo licenčno pogodbo oz. nove posebne pogoje uporabe. Le-te bo morala sprejeti prva oseba, ki se bo ta dan prijavila v program. Zato vas prosimo, da se v svojem podjetju ustrezno organizirate in o tem obvestite vse svoje uporabnike programske opreme PANTHEON.

 

Če se z novimi pogodbami ne boste strinjali, vam zaradi strožjih okvirjev obdelave osebnih podatkov, ki jih od nas zahteva uredba, ne bomo mogli zagotoviti ustrezne storitve podpore.

 

Za lažjo seznanitev z novostmi spremenjene licenčne pogodbe oz. spremenjenih posebnih pogojev uporabe, si dokumente še pred uvedbo dne 25.5.2018 lahko pogledate na:

https://www.datalab.si/cene-in-funkcije/licencne-pogodbe-in-pogoji-uporabe-storitev-od-25-5/

 

Lep pozdrav

Mojca Justin

Direktorica Datalab SI d.o.o.

  • Obvestilo pred lansiranjem novih licenčnih oz. posebnih pogojev uporabe

Zadnja sprememba: 14. 5. 2018 @ 8:18

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!